pondelok 31. decembra 2012

Darčeky

Dnes som plánovala pridať aspoň tri články, ale nejako mi to nevychádza...
Chcela by som sa vrátiť ešte k Vianociam, pretože som dostala krásne darčeky :)
Najviac sa teším mobilu, to je jasné, ale tento rok ma potešili všetky :)Od kamarátom som dostala : Náušničky, krásne tričko, svetrík, voňavku...
Môj mobil - Sony xperia Miro. Som s ním nesmierne spokojná, len ma trošku hnevá, pretože som doteraz neprišla na to, ako ho zosynchronizovať s PC!!
Shamballa náramok.

Tanto darček som si vyžobronila a dostala som ho od sestry! Je krásny aj na ruke aj na obrázku :)
 Darčekovú poukážku do H&M. Myslím si, že je to originálny darček! Lepšie než dať peniaze, je to milé a poteší to viac. nevýhoda je len v tom, že to musíte minúť v jednom obchode. Našťastie to nie je časovo obmädzené a nemusíte minúť celú sumu naraz :)
50 odtieňov sivej. O tejto knižke som počula len pozitívne reči, tak som na ňu veľmi zvedavá, pretože som sa k nej ešte nedostala... Ale teším sa na ňu a dnes by som ju konečne chcela začať čítať :) 



2 komentáre:

  1. ten mobil je fajný kamoška ho má :D prajem veľa šťastia zo synchronizovaním :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Uuu, nový mobil vyzerá perfektne.. Tiež mám Xperiu, ale iný model.. Len jedna rada - nedávaj si aktualizovať softvér.. Ja som tú chybu urobila a odvtedy len nadávam, pretože nový softvér mi celý mobil len spomalil a totálne ho zblbol - napr. fotí mi aj keď nestlačím spúšť, totálne mi rozhodilo nastavovanie foťáku a teraz absolútne netuším čo s tým a proste celé zle.. takže ak ti ponúkne aktualizáciu, rozhodne to zruš :D

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...