nedeľa 16. decembra 2012

Diár 2013

Už od prvého ročníka na strednej som závislá na diárikoch. Je to malé, šikovné a nápomocné! :-) Tento rok som mala z Emmy a bola som celkom spokojná. Veľmi som bola zvedavá na diáre na rok 2013.
Videla som, že ich majú v rôznych časopisoch: Elle, Emma, Eva, Žena a život...
Ja som si kúpila Emmu a Evu a tu sú ich diáre.
Tohto ročný diár. Bola, teda aj som s ním spokojná. Trošku málo miesta tam je, ale pozitívum,je  že tam nájdete na každý mesiac horoskop.

  Emma, mesačník, ktorý si pravidelne kupujem. Teto mesiac bol v troch variantoch no ja som našla iba túto. V každom čísle nájdete zrkadielko, ceruzku a diár.
Tento diár je maličký a možno mi tam chýbajú riadky a trochu mi vadí tá ružová farba :D 
Tento krát tam horoskop nájdete na každé znamenie, čo mi je ľúto, lebo som si zo spolužiačkami pravidelne, každý mesiac čítala horoskop! :D

 
V diáriku nájdete aj nálepky :)

Eva. Úprimne si tento časopis nekupujem, ale keď ho mama priniesla, potešila som sa :) Chcela som žltý diárik, ale aj tento fialový je pekný.

  Plusom je, že sú veľké riadky a je celkom prehľadný. mínusom je, že je tam chyba (našla osm len jednu, letmo som si to preletela) a to hneň v piatom januáry - podľa diára máme silvester :D

 Plusom sú aj článočky a prehľad dní na začiatku každého mesiaca :)

Ešte stále sa rozhodujem, pre ktorý diár sa rozhodnem, po pravde ani jeden ma neoslovil na 100% :) A čo vy, tiež používate diáre? Ak áno, máte už na rok 2013? :)




8 komentárov:

  1. Ja diáre veľmi nepoužívam ,ale určite by som si chcela nejaký kúpiť :) .. (sisa)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jestli můžu být upřímná, tak tyhle diáře mi vůbec nevyhovují! :)
    Takže používám jiné ;)

    U mě na blogu probíhá Giveaway
    http://stormredhair.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Diáře mám moc ráda a každý rok to mám tak, že si jeden koupím a pak najdu jiný. který se mi líbí víc :D..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je moc hezký! Taky už jsem si koupila nový:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak to vidím, že si také pořídím nějaký časopis a na shánení diáře v knihkupectví se vykašlu :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Výber diára nehávam na maminu! Poviem jej, že potrebujem diár na ďalší rok a ona vždy nejaký pekný vyberie. ;-) Tento rok som používala ten z EMMY, čo máš na prvej fotke.. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. V 2012 som mala diár z Emmy aj z Evy, ale zaznačovala som si len máločo... Tento rok to ale chcem zmeniť. Diár z Evy ma však neoslovil, keďže je len jednofarebný, zato som si kúpila Emmu a tiež Žena a život. Popísala som ich v článku: http://sueandcolours.blogspot.sk/2012/12/31-magaziny-diare-2013.html

    Tak uvidíme, či ich konečne využijem naplno, ale ten z Emmy ma vážne dostal ;-)

    S pozdravom Sue and colours

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Minulý rok som mala tiež diár z EMMY a bola som celkom spokojná. Tento rok som si kúpila aj EMMU aj EVU a tiež som sa nevedela rozhodnúť, ktorý budem používať. :D V každom sa mi páčilo niečo iné...Nakoniec som to vyriešila tak, že som si ponechala diár z EVY, ktorý mi pripadá tak viac "školsky" a vytrhla nálepky z EMMY :D

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...