sobota 27. apríla 2013

Koncert-Justin Bieber Vienna.

Ahojtee!!
Dlhšiue dobu sme sa neozývali ale smezase naspet!:) Pamätáte si ako som spomínala,že idem na koncert Justina do Viedne?Je to za mnou. Rada by som sa podelila o svoje zažitky teda.
Dneska sú to 4 týždne, ale príde mi to ako by to bolo včera.

Dúfam,že vás neodradí tá dlžka ale číta sa to lahko a ide to rýchlo,potešilo by ma,keby ste si to prečítali.
A ešte jedna vec. Chcem zostrihať videá a spraviť  spomienkové video z Viedne,nevedeli by ste mi niekto prosím Vás odporučiť nejaký program na strihanie videi? Bola by som vám strašne vdačná!

30.3.2013

Ako som večer nemohla spať ráno nebolo iné. Vstala som skoro (6:47).
Vedela som,že ma čaká dlhý den ale proste som nevedela spať. Vstala som okolo 7:20 plná energie.
Nevedela som do seba dostať žiadne jedlo,proste som bola v strese :DD
Okolo 9:00 som sa začala obliekať,dožehlovala som si vlasy a kontrolovala čo mám všetko zbalené.
9:55 sme sedeli v aute-smer vlaková stanica. Vystupili sme z auta kde ma už čakala kamaratka s jej mamou. Lístok na vlak bol kupený. Rozlučila som sa s rodičmi a upokojila ich,že im budem písať a všetko bude v poriadku. O 10:21 sme už sedeli vo vlaku. Cesta trvala hodinu takže oklo 11:30 sme  vystupili a šli ku kamoškinej tete jesť.Ked sme tam došli,najedli sa nemohli sme isť pred halu pretože bolo "skoro".-.-"
Nakoniec sme o druhej odišli z jej bytu a šli pred halu.

O pol tretej sme stáli pred halou. Nikde neboli závory iba pásky. Yrayu prišli JUSTINOVE autobusy!!! S kamoškou spe to tam preskočili a bežali hore po schodoch a pičapili sa na tú bránku. Za nami stála guča ludí a zrazu prišli SBS-kári a dali nás dole-.-"
Tak sme hladali nejakých slovákov. Aj ked sme našli neskor sme sa od nich stratili. Nakoniec sme stretli tri kamarátky, s ktorými som si predtým písala. Bola som šťastná:33 Začali dávať prvé závory.
Rozhodli sme sa,že ideme do tlačenice ale zrazu sa ukázal "JUSTIN" a šeci sa tlačili len aby ho videli. Srašne nás tam utlačili a tak sme s tade vyšli von ale zostalo mi strašne zle. Postavili sme sa na koniec tlačenice  a pomaly sme sa posuvali dalej-dopredu. Stále som sa sťažovala: "Je mi zle." Kamarátky mi hovorili že som bledá nech sa najem ale jedlo bolo to posledné čo som chcela vidieť. Nechceli sme ale s tade už odísť. Musím to vydržať v hale pojdem na WC, hovorila som si. Ako sme sa posuvali už to začinalo byť ohradené.
Ocitli sme sa pri prvej bariere a tú sme preskočili :DD zle mi bolo stále. Zrazu som len povedala:" Baby, ja idem vracať,možno tu bude viac miesta" fakt,toto ma napadlo-.-" :D ludia boli hrozní jak sa tlačili.
Kamarátky mi zavolala zdravotníkov,ktorí pre man prišli. Preliezla som závoru a bola pri nich. Oni mi povedali nech idem za nimi. Viete, začala som tak podliezať závory,všetci ludia čo boli pred halou sa pozerali, myslím,že si mysleli:" Prečo,ide do tej haly?" Zrazu som TAM vošla a videla podium a všetko. Otvorali sa všeliake dvere a ja som sa ocitla v ZAKULISI!!!!! všede bolo napísane niečo z Justinom a ja uplne roztrasená. Nakoniec ma odniesli do zdravitníckej miestnosti. Po budeve sa rorktílo,že Justin je tam (aj bol) ale ja som bola hentam.Tam mi merali tlak dali napiť a po 20-30 minutach to bol olepšie tak sme šli naspeť von. Stále som opakovala: "Nenájdem svoje kamaratky,čo tu budem robiť?" on ma len upokojoval a  vravel:" Nájdeme ich,neboj sa" Blížili sme ku východom a tam už boli kopletné závory,ohradené miesta pre vstup a všetko. Vyšli sme z haly (hlavy zas na mne :D) a vidím svoje kamaratky ako mi kývu z PRVEJ rady hned za SBS-karmi čo pustali dnu.!! Dodnes neviem ako sa im tam podarilo dostať:D Utekala som za nimi a objala ich. Celá som sa triasla. Za 15 minut nás pustili do vnutra!!!!! (18:27)
Utekali sme jak splašené husy a zrazu boli v prvej rade,oproti stredu pódium!!! Začali sme volať rodičom a tak a ptm sa tom tam začalo zaplnovať. Ludia sa tlačili ,sktrkali,kopali a neviem čo robili aby sa dostali do predu. Ale ja som si pvedala,že NIKOHO nepustím.

Vystupil predskokan. Nejaký angličan. Zaspieval 4 pesničky a povedal "Privítajte Justina Biebera"
čakali sme nanho ešte hodinu a pol. medzi tým tam odpadlo asi 300 dievčat a kedže sme boli vp redu všetky odnášali cez nás.bolo to tam neznesitelné ako sa ludia tlačili,nemali sme vodu ani nič.
A potom prišlo 10 minutové odpočitavanie....

"10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0" všetci kričali a zrazu to prišlo. Objavil sa elký nápis "JUSTIN´S BIEBER BELIEVE" a zrazu rozprestrel krídla a pomaly začal letiet dolu. Strašne som plakala strašne som plakla ked to prvý krát buchlo a on šiel dole. Zišiel,obzrel sa a zakričal "lets go" a všetko to začalo.
Mne sa vtedy vybil foták takže mobilové videa mi ostali. Ale toto bude mať navždy v srdci!
Začali pesničky,všetky tie efekty,tance VSETKO. Jeho úsmev, jeho tancovanie, pohyby,spev, a láska ku nám♥ Ked som sa ukludnila a užívala si koncert začal spievať FALL moju najoblubenejšiu pesničku. Proste mi bolo jedno kto sa na mna tlačí a neviem čo. Bol to moj večer a nitko mi ho nemohol pokaziť. Pri one less lonely girl začali vodopády slz že som nemohla byť ja tá, čo je s ním na podium. A plakať som zostala až do konca koncertu. Všetko to išlo tak rýchlo a zrazu začal spievať As Long As You Love Me a po nej poedal,že má pre nás dve správy, zlú a dobrú. Začal zlou "Toto je moja posledná pesnička" a s týmto som sa nechcela zmieriť,začala so plakať,kričať ale vedela som,že to nepomože. "Dobrá správa je,že je pre všetkých vás" povedal. Išiel ku klavíru a začal spievať BELIEVE.
Posledná pesnička,všetko to bolo tak rýchle nie prosím, nevedela som sa s tým zmieriť.
Dospieval, podakoval a odišiel ale...vrátil sa!
Začal spievať boyfriend no plakať som neprestala a ptm prišlo BABY.
Užívala som si tie posledné sekundy a potom povedal "Milujem Vás" a bol preč. Scetlá sa rosvietili a všetko skončilo. Zbrala som si veci klakla si na zem a začala s plačom zbierať konfety čo padali počas koncertu. Kamarátka prišla ku mne objala ma a ptm sme čakali na mojho otca kým pre nás príde. Videli sme jeho autobusy a to bolo posledné :( Dva dni nato,som ikde nechodila  len doma plakala.
Tá atmosfera,to, ako to rýchlo ubehlo a všetko. 8 mesiacov som na to čakala,tešila sa a teraz to bolo/ je všetko preč.
Bol to ale bezpodmienečne NAJKRAJSI,NAJLEPSI A NAJDOKONALEJSI den v mojom živote.
Dakujem,rodičom,že mi to umožnili a niekomu tam hore,že som bola tak blízko,že sa ma skoro dotkol a že som to zažila a mohla byť toho súčasťou. Toto je dokaz,že sny sa plnia a že musíme VERIT!
ĎAKUJEM ♥♥♥

P.S. vela vecí som vynechala ale je to dosť dlhé aj bez toho. Dúfam,že si to ale prečítate.
-Natally


5 komentárov:

  1. muselo to byť úžasné,kľudne by som si prečítala aj viac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :) Teším sa s tebou Naty :).. A Sny sa vždy raz splnia, len treba ísť za nimi :) ..sisa

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ne že bych ho poslouchala nebo měla ráda, ale neodsuzuju nikoho..ať si každý zpívá co chce..proto ti naprosto rozumím, jak ses asi cítila..nedávno jsem byla na koncertě Lany del Rey a bylo to něco úžasného..proto ti to moc přeju :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...